70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Среда, 27 Мај 2020 13:40

Тема бр.IV: Стопанско-географски карактеристики на Р.Македонија; Наставна содржина: Сообраќај, трговија и туризам

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 27 пати
Најави се за да пратиш коментар