70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Вторник, 07 Април 2020 16:14

Дупчење и минирање во окна

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 76 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар