70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Tuesday, 14 April 2020 15:38

ПОВТОРУВАЊЕ И УТВРДУВАЊЕ ОД ДУПЧЕЊЕ И МИНИРАЊЕ ВО ОКНО

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 397 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар