70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Вторник, 14 Април 2020 15:43

ПОДГРАДУВАЊЕ НА ОКНА

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 67 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар