70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Tuesday, 14 April 2020 15:59

прашања за пио за Окна

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 391 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Повеќе во оваа категорија: « ПОМОШНИ И ЗАВРШНИ РАБОТИ ВО ОКНО
Најави се за да пратиш коментар