70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Thursday, 26 March 2020 08:41

подградување на подземни рударски простории

Напишано од
Rate this item
(1 Vote)
Прочитано 479 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Повеќе во оваа категорија: подградување на ходници »
Најави се за да пратиш коментар