70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Thursday, 26 March 2020 09:04

подградување на ходници

Напишано од
Rate this item
(1 Vote)
Прочитано 380 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар