70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Monday, 30 March 2020 08:42

Дрвена , метална и бетонска подграда на ходници

Напишано од
Rate this item
(1 Vote)
Прочитано 385 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар