70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Monday, 06 April 2020 14:47

Висечка подграда

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 394 пати Последна промена: Monday, 06 April 2020 14:51
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар