70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Понеделник, 06 Април 2020 14:53

Оценување на темата Изработка на ходници

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 84 пати Последна промена: Понеделник, 06 Април 2020 14:56
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар