70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Monday, 06 April 2020 15:02

Повторување за подградување на ходници

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 396 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар