70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Tuesday, 07 April 2020 15:22

Изработка на окна

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 399 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар