70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Понеделник, 11 Мај 2020 07:16

Тема бр.IV: Стопанско-геогрсфски карактеристики на Р.Макрдонија; Наставна содржина: Рудни богатства/Метални суровини и нивна распространетост

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 43 пати
Најави се за да пратиш коментар