70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Вторник, 24 Март 2020 17:53

Вежби за самопроверка на темата: Алдехиди и Кетони

Напишано од
Rate this item
(1 Vote)

Проверка на учениците од трета година на претходно предадената тема-Алдехиди и кетони, односно да си направат самопроверка.

Прочитано 78 пати Последна промена: Вторник, 24 Март 2020 19:17
Снежана Насевска

Предметен наставник по Хемија

Најави се за да пратиш коментар