70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Среда, 27 Мај 2020 13:58

Тема бр.V: Заштита и унапредување на животната средина; Наставна содржина: Загадување и заштита на водата

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 29 пати
Најави се за да пратиш коментар