70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Friday, 10 April 2020 08:41

логичка заснованост на индукцијата

Напишано од
Rate this item
(0 votes)

Последна лекција од темата - индуктивен тип на аргументација. Насловот на лекцијата е логичка заснованост на индукцијата.

Прочитано 251 пати
Најави се за да пратиш коментар