70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Wednesday, 13 May 2020 16:25

формулирани есеи за учениците по филозофија

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
За одличните ученици од завршните години по предметот филозофија! Имате можност да си изберете еден од насловите за кои ќе направите есеј. Упатството за есејот ви се наоѓа во документот. Таму ги имате и насоките во кој правец (или кои работи содржини треба да ги има есејот) треба да се движи содржината на есејот.
Прочитано 155 пати
Повеќе во оваа категорија: « Ерих Фром
Најави се за да пратиш коментар