Print this page
Вторник, 31 Март 2020 09:48

позитивизмот

Напишано од
Rate this item
(0 votes)

Краток преглед на лекцијата. Она што треба да се знае. За нешто нејасно може да ме исконтактирате на месенџер. 

Прочитано 46 пати Последна промена: Вторник, 31 Март 2020 09:56
Најави се за да пратиш коментар