70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Среда, 01 Април 2020 11:14

економскиот либерализам

Напишано од
Rate this item
(0 votes)

лекцијата да се учи според овој план

Прочитано 26 пати
Повеќе во оваа категорија: « позитивизмот либерализмот »
Најави се за да пратиш коментар