70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Петок, 03 Април 2020 09:10

карактеристики на индуктивниот метод

Напишано од
Rate this item
(0 votes)

краток опис на лекцијата

Прочитано 14 пати Последна промена: Петок, 03 Април 2020 09:18
Повеќе во оваа категорија: « аксиоматски метод видови индукции »
Најави се за да пратиш коментар