70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Вторник, 31 Март 2020 09:52

позитивизмот

Напишано од

Краток преглед на лекцијата. Она што треба да се знае. За нешто нејасно може да ме исконтактирате на месенџер.

Вторник, 24 Март 2020 12:49

Волунтаризам

Напишано од
Page 2 of 2