70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Четврток, 23 Април 2020 08:42

Тема бр.VII: Стопанско-географски одлики на светот; Наставна содржина: Сточарство, риболов и шумарство

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 51 пати
Најави се за да пратиш коментар