70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Понеделник, 11 Мај 2020 07:20

Тема бр.VII: Стопанско-географски одлики на светот; Наставна содржина: Суровини од минерално, растително и животинско потекло

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 40 пати
Најави се за да пратиш коментар