70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Петок, 27 Март 2020 14:05

Неоргански соединенија- Хидроксиди

Напишано од
Rate this item
(1 Vote)
Прочитано 125 пати
Снежана Насевска

Предметен наставник по Хемија

Повеќе во оваа категорија: Неоргански соединенија-Соли »
Најави се за да пратиш коментар