70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Среда, 08 Април 2020 05:42

Колективни и лични мерки за безбедност и заштита

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 50 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар