70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Среда, 08 Април 2020 05:44

Вежби -Мерки за колективна безбедност и заштита во рудниците

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 50 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар