70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Среда, 08 Април 2020 06:19

Вежби - современи технологии в о рударството

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 50 пати Последна промена: Среда, 08 Април 2020 06:21
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар