70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Среда, 08 Април 2020 14:54

Извештаи

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 51 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар