70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Среда, 08 Април 2020 15:04

Организациска поставеност во компанија

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 54 пати Последна промена: Среда, 08 Април 2020 15:07
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар