70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Среда, 08 Април 2020 15:08

Вежби : Посета на компанија и запознавање со организациската поставеност

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 60 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар