70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Сабота, 25 Април 2020 05:48

КОМУНИКАЦИСКИ ПРОЦЕС И НЕГОВИ ЕЛЕМЕНТИ

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 63 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар