70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Недела, 10 Мај 2020 10:32

Интелигентни транспортни системи

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 41 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар