70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Четврток, 14 Мај 2020 17:55

Форми на комуницирање

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 36 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар