70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Четврток, 26 Март 2020 18:22

Техничко упатство

Напишано од
Rate this item
(1 Vote)
Прочитано 61 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Повеќе во оваа категорија: Рударски проект »
Најави се за да пратиш коментар