70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Wednesday, 01 April 2020 16:02

Современи технологии во рударството

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 216 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Повеќе во оваа категорија: Примена на дронови во рударството »
Најави се за да пратиш коментар