70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Среда, 01 Април 2020 16:08

Примена на дронови во рударството

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 15 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Повеќе во оваа категорија: Интелигентен транспорт »
Најави се за да пратиш коментар