70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Wednesday, 01 April 2020 16:11

Примена на дронови во рударството

Напишано од
Rate this item
(2 votes)
Прочитано 155 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар