70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Недела, 05 Април 2020 18:49

Безбедност и заштита при работа во рудници

Напишано од
Rate this item
(1 Vote)
Прочитано 118 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар