70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Среда, 08 Април 2020 13:36

Тема бр.VI: Политичко-географски одлики на светот; Наставна содржина: Политичко територијална поделба на светот: Северна и Јужна А мерика

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 61 пати Последна промена: Среда, 08 Април 2020 13:54
Најави се за да пратиш коментар