70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Четврток, 16 Април 2020 08:28

Тема бр.VII: Стопанско-географски одлики на светот; Наставна содржина: Земјоделство/Полјоделство

Напишано од
Rate this item
(0 votes)

Како се дели земјоделството, што опфаќа полјоделството и каде се разместени полјоделските култури

Прочитано 45 пати
Најави се за да пратиш коментар