70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Понеделник, 11 Мај 2020 07:09

Тема бр.VII: Стопанско-географски одлики на светот; Наставна содржина: Енергетски извори/Јаглен, нафта и земен гас

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 45 пати Последна промена: Понеделник, 11 Мај 2020 07:30
Најави се за да пратиш коментар