70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Monday, 30 March 2020 15:06

Тема бр.VI: Политичко-географски одлики на светот; Наставна содржина: Политичко-територијална поделба на светот/Северна и Јужна Америка, Австралија и Океанија

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 227 пати Последна промена: Tuesday, 31 March 2020 12:55
Најави се за да пратиш коментар