70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Tuesday, 31 March 2020 11:51

Тема бр.V: Културно-географски одлики на Земјата; Наставна содржина: Религии, религиски групи и ширење на религиите

Напишано од
Rate this item
(1 Vote)

Потекло на зборот религија, општи карактеристики на религиите, најраширени религии во современиот свет, од кога и од каде потекнуваат, кои се нивните идеолози и каде се расширени религиите

Прочитано 218 пати Последна промена: Tuesday, 31 March 2020 12:32
Најави се за да пратиш коментар