70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Monday, 30 March 2020 18:42

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ за реализација на далечинското учење

Напишано од
Rate this item
(1 Vote)

Н Е Д Е Л Е Н  И З В Е Ш Т А Ј за реализација на далечинското учење, односно учење од дома,

со примена на средствата за електронска комуникација

Прочитано 300 пати Последна промена: Monday, 30 March 2020 19:01
Најави се за да пратиш коментар