70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Wednesday, 01 April 2020 11:56

ТАБЕЛА СО ОЦЕНКИ ЗА ТРЕТИОТ КЛАСИФИКАЦИОНЕН ПЕРИОД ЗА УЧЕБНАТА 2019/2020 ГОДИНА

Напишано од
Rate this item
(3 votes)
Прочитано 230 пати Последна промена: Wednesday, 01 April 2020 12:06
Најави се за да пратиш коментар