70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Friday, 03 April 2020 13:53

УРЕДБА со законска сила за примена на ЗСО за време на вонредна состојба

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 149 пати Последна промена: Friday, 03 April 2020 14:48
Најави се за да пратиш коментар