70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Friday, 03 April 2020 15:43

Упатство за наставниците за начинот на оценување на учениците во периодот на реализација на настава преку далечинско учење, односно учење од дома

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Најави се за да пратиш коментар