70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Sunday, 05 April 2020 17:05

Упатство за реализација на далечинско учење во средното стручно образование

Напишано од
Rate this item
(1 Vote)

Упатство (насоки и совети) за реализација на далечинско учење во средното стручно образование

Прочитано 271 пати Последна промена: Sunday, 05 April 2020 17:14
Најави се за да пратиш коментар