70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Обрасци и пријави

Обрасци и пријави (2)

Пријавувањето на кандидатите кои ги исполнуваат условите  за полагање на вонредни испити во АПРИЛСКАТА СЕСИЈА e oд 21-24.04.2020 година со доставување на е-образец на пријава дo педагошко-психолошката служба на e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.