Picture1

Матура 2013

ИЗВЕСТУВАЊЕ за интерни предмети 21.06.2013-промена на датум

СЕ ИЗВЕСТУВААТ УЧЕНИЦИТЕ ДЕКА ПОЛАГАЊЕТО НА ИНТЕРНИТЕ ПРЕДМЕТИ ОД 21.06.2013 (ПЕТОК), БИДЕЈЌИ Е НЕРАБОТЕН ДЕН, СЕ ОДЛОЖУВА ЗА 24.06.2013 (ПОНЕДЕЛНИК) СО ПОЧЕТОК ВО 09.00 ЧАСОТ

 

ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ ДРЖАВНА МАТУРА ЈУНИ 2013 ГОДИНА

News

Екстерните испитите за јунскиот испитен рок за државната матура во 2013 година ќе се спроведат на:

- 08.06.2013 година (сабота) со почеток во 10 часот - македонски јазик и литература, албански јазик и литература и турски јазик и литература;

- 11.06.2013 година (вторник) со почеток во 10 часот - математика, англиски јазик, француски јазик, германски јазик, руски јазик, филозофија и естетика.